perjantai 14. elokuuta 2009

Täällä taas yökyöpelinä sivuja muokkaamassa..

Pikkuhiljaa alkaa hahmottua mieleiseni blogisivut minullekin. Ihania sivupohjia kun näihin blogeihin on niin mahottomasti, että ei meinaa osata päättää..


Päivä on hurahtanut ystäväni kanssa "juonimalla" tulevaa...ehkäpä kerron näistäkin juonitteluista pian myös täällä :).


Hienosti on myös talon vanhuksemme taas saanut uutta ihanan pastelli lilaa verhoilua ympärilleen. Meillä siis tällainen melkein sata vuotias hirsitalo, jolle olemme antaneet uutta elämää tässä jo parin vuoden ajan. Sisältä alkaa olla aika lailla hyvä ja nyt siis tänä kesänä talomme saa uuden "mekon"

Tästä laitan taas muutaman kuvan tekosistani..

Pikku marakattimme 1.v kuva. Kuva otettu omalla pihalla ja kuvausta ajatellen tein tuon mekon tyynyliinasta ja helmassa pöytäliinaa..


Kaveri tilasi lahjaksi tyttövauvalle samanlaisen mekon, mutta eri kuosilla..Siskon tytölle synttärilahjaksi liivimekko ja pipa. Mekko oli pöytäliina ja vuorikangas aivan ihanaa romanttista vanhaa lakanaa.
Tämäkin takki meni tilauksesta kaverini pojalle. Tää on tämmönen kevyttoppa takki. Välissä siis tuulikangas ja vanu, jotta pitää tuolla lapinkin kairassa muksun lämpösenä :)

3 kommenttia:

  1. Kivan pohjan löysit sivuille=) Laitanpa sut mun blogiluetteloon=)

    VastaaPoista
  2. Todellakin ihana pohja..mistä näitä tälläsiä löytyykään??? Mä yritän myös laittaa sut mun blogi luetteloon... ja ihania vaatteita...

    VastaaPoista
  3. Ihania vaatteita olet ommellut! Etenkin nuo mekot on tosi suloisia :)

    VastaaPoista