keskiviikko 26. elokuuta 2009

Pipoillaan kohti syksyä..

Monet katsovat minua hiukan kieroon, kun kerron olevani jo ihan tylsistynyt kesään. Odotan kovasti jo oikeaa syksyä ja toivottavasti saadaan kunnon luminen talvikin tänä vuonna. Nautin kyllä kesästäkin, mutta ehkä kuitenkin olen enemmän talvi ihminen. Talon ulkoverhoilukin alkaa olla loppusuoralla ja pian saadaan nuo valtaisat telineet pois talon kyljestä ja pääsen napsimaan kuvia mökistä.. Tänään pitkän pohdinnan jälkeen valitsin vanhaan ulko-oveemme uudeksi väriksi syvän tumman lilan, liekö tämänkin valinta liittyy jo niin syksyiseen mieleeni?
Ilmojen viiletessä olen ommellut paljon mm. pipoja niin tytsylle kuin muidenkin pienille. Tykkään tehdä käännettäviä "räppi malli" pipoja..ovat vaan jotenkin niin hauskan mallisia pienillä ja niihin on kiva aplikoida isojakin kuvia.. Tässä yksi malli, jonka tein kaverini poika lapselle. Mallina kuvassa siis meidän tyttö. Pipa tehty trikooneuloksesta ja eläinten kuvat on vanhasta lakanasta.
Tässä sama pipa toisinpäin.. ja hiukan meinaa muksua sapettaa, ku on saippuakuplat loppu!!
Myös syntymäpäivälahjan kummitytölleni puuhastelin. Korupussukka jota koristaa kuva kummitytöstä..yhteiseltä tukholman reissulta napsaistu.
Ja pussukka sisältä. Mielestäni tuo sinisen ja keltaisen kontrasti vaan on niin herkullinen. Ja pieni "salatasku" aarteille tietty pitää olla!

2 kommenttia:

  1. Kivoja oot taas tehny ja hauskan kirahvin bongasin... :)

    VastaaPoista
  2. Hauskoja pipoja edelleen ja tosi söpis meikkipussi=)

    VastaaPoista