torstai 27. elokuuta 2009

Pari mukavaa löytöä..

Pidän kovasti lasten retrovaatteista, leluista, kankaista jne, mutta en ole varsinaisesti retro sisustaja. Joskus kuitenkin löytyy jotain hauskaa pientä..lähinnä tytölle keräilen leikkimökki leikkeihin sitten tulevaisuutta ajatellen jne. Tänään kävin kiertelemässä paikallisessa kierrätyskeskuksessa, sekä kirpparilla ja haaviin tarttui seuraavaa....Pieni jakkara, jolle annan hiukan uutta elämää hionnalla ja uudella maalilla, sekä emaliset mukit ja pieni pannu tytön leikkihin.Ihanat verhot x 2! Juurikin noita ihania sävyjä mahtuu tähän nättiin kankaaseen. Näille verhoille onkin jo tiedossa tarkka paikka minun ja Tiataren "salaisessa suunnitelmassa"!.. Terkut vaan Tialle! :) Ei siis tule kotini ikkunoihin..Löysin kierrätyskeskuksesta myös tällaisen soman pienen työpöydän. Hintaa oli vain 10eur, joten se sopi vallan mainiosti budjettiinin :) Tästä "kaunottaresta" meinaan tuunailen itselleni vielä oikeenkin hyvän askartelu pöydän yläkertaan.. tässä siis kuvaa ennen tuunailujani.

Olin myös vasta Meandin kutsuilla ja uuteen mallistoon oli tullut aivan tosi ihana kissa mekko. Tänään tyttömme vietti päivää kera kissojen ja myös nuo legginsit on samaisilta kutsuilta tilattu. Kivan kapen malliset ja istuu hyvin kun tyttö on siro kokoinen.

2 kommenttia:

  1. Katsoin kanssa touta jakkaraa kiekkarilla ja ajattelin onkohan myytävänä, ja oisko ompelutuoliksi hyvä kun nyt tuossa on pianonjakkara... Ja noista emalimukeista meinasin sulle jo laittaa viestiä, kun tiesin et niistä tykkäät, tai tuosta vihreästä etenkin=)


    Ja ehkä se oranssi kaappi sopii paremmin noihin verhoihinki ni tuo väriä=)Koskas me julkaistaan meidän "salainen suunnitelma" ;) ?

    VastaaPoista
  2. söpöä on kaikki, etenkin tuo tyttö mekossaan..

    VastaaPoista