torstai 20. elokuuta 2009

Ihanat vanhat valokuva-aarteet..


Uskomatonta, että viikonloppu on taas edessä..juurihan oli maanantai!! Viikot menee niin hurjaa tahtia ja tuntuu että aika ei meinaa riittää mihinkään. Meillä onkin ollut taas varsinainen hulinaviikko. Remontti jatkuu ja talo senkun "koristuu", toissa päivänä kävimme tutustumassa tyttömme tulevaan hoitotätiin. Pikku marakattimme lähtee siis perhepäivähoitajalle. Ihana oli "täti" ja itkun kanssahan sieltä piti kotiin lähteä kun oli niin mukavaa..no saas nähdä miten käy, kun äiti ei olekaan näköpiirissä.
Pari viikkoa sitten kun olimme lapissa, kotikonnuilla vanhempieni luona lomailemassa, sain äidiltäni ihanan aarteen! Yhteensä 6 kansiollista todella upeita vanhoja valokuvia.. Nämä valokuvat ovat mummoni siskon vanhoja. Tosi upeita kuvia vanhasta rovaniemestä, sotalotista ja maamme puolustajista..ja mikä parasta paljon kuvia mummoni lapsuudesta ja heidän perheestään. Näistä kuvista vielä teen paljon kaikenlaista kivaa ja kaunista..


Tällaisen tyynyn tein tyttömme mummulle tein äitienpäiväksi. Tämä kuva ei siis tietenkään ole oikeasti vanha.. Nyt voi lapin mummu siellä kaukana aina halutessaan tytsyä halia ja rutistella.

Kokeilin tänään myös ensimmäistä kertaa kankaanpainantaa. Tilasin siis värit Donnolta ja työ on vielä kesken, joten kuvaa laitan sitten vähän myöhemmin. Omasta mielestäni onnistuin ensikertalaiseksi ihan kivasti ja se oli hurjan hauskaa puuhaa.. maatuska kuvaa tytölle tekemääni mekkoon siis siitä syntyi.

Nyt kello on jo aivan liikaa.. hyviä unia kaikille!

3 kommenttia:

  1. Vanhoissa valokuvissa on sitä jotain. Niissä viehättää myös se, että että ne ovat usein pienikokoisia ja reunatkin on leikattu koristeellisiksi.

    VastaaPoista
  2. Näitä kuvia jo sun luona näinkin=) Nyt ootan sitä kuvaa maatuskasta, varmaan tullu tosi ihqu!!!

    VastaaPoista
  3. Maatuska mekkoa ootellen.. vanhat valokuvat on ihania..pitäiskin pyytää mummon näyttämään..

    VastaaPoista