lauantai 29. elokuuta 2009

Oviprojektia ja kippis kiekkaa..
Olen niiiiiin innoissani uudesta, vielä keskeneräisestä verannan ovestamme! Väri valintani oli pitkän pähkäilyn tulos..pyörittelin mielessäni mm. keltaista, vihreää jne, mutta päädyin valitsemaan syvän lilan tai oikeastaan luumun sävy on lähellä. Tahdoin jotain hiukan erilaista..Ovi on siis vielä totisesti vaiheessa, mutta laitan kuitenkin kuvaa.. Väri on kyllä niin mystinen, että oman kotioven kyllä tunnistaa, vaikka olis kuinkakin vauhdikkaasta illan vietosta kotiin tulossa :)
Kunnes ovi on kunnossa, niin pintakäsittely vuorossa ovat nämä verannan kaunokit..

Kirppiksilläkin kävin kiertelemässä ja jotain kivaa löysinkin. Muutamat mielestäni herkulliset kankaat.. reunoilla tyynyliinat ja keskellä pussilakana, joista vielä ompelen jotain hauskaa.

Ihan tosi söpöt Kavatin kengät tytölle. Ovat vanhat, mutta en osaa ollenkaan sanoa kuinka vanhat? Olisiko jollain tietoa?
Tyynyliinan, virkatun päiväpeiton ja kirjaillun lakanan. Päiväpeitto oli todellinen löytö! Kokoa todella jykevällä ja ryhdikkäällä peitolla on n.120cm x 200cm ja hintaa vain 4Eur!! Hullua että tosi isotöinen peitto lähti noin halvalla. Lakanalle minulla on jo suunnitelma. Ompelen siitä verhon TV-tason alle verhoksi peittämään kodin elektroniikkaa..inhoan niitä mööpeleitä!!

Huomenna on muksulla tiedossa laatuaikaa mummun ja papan mökillä koko päivä. Mie laitan niin ikkunamopit heilumaan. Ikkunat kaipaavat todellakin pesua ja jos ehtisin sitten jatkaa askartelupöytäni tuunailua..katsotaan!

Nyt kello on jo ihan liikaa, joten kone kiinni ja suunnistus kohti miehekkeen kuorsausta...zzz zzz

3 kommenttia:

  1. Kiva väri ovessa..sinne löytää ystävätkin ;) kivoja löytöjä ja todella edullisesti tuo virkattu peite..yleinsä on niin tuhottoman kalliita..mut on niissä toki työtäkin...

    VastaaPoista
  2. Tosi suloisia kankaita olet löytänyt!

    VastaaPoista