maanantai 17. elokuuta 2009

Jee!! Kyllä tästä vielä talo tulee..

Ihanaa huomata kuinka remontti rupeamamme edistyy päivä päivältä. Talomme yksi sivu alkaa olla jo aika hyvällä mallilla. Muutos entiseen on valtava ja kyllä tässä silmä lepää. Olemme saaneet kultaakin kalliimpia apukäsiä, mm kaverini joka valmistuu pintakäsittelijäksi kunnostaa parhaillaan talomme ikkunoita..mahtava juttu!! Laitan talosta kuvia hieman myöhemmin, kunhan saadaan nuo valtavat rakennustelineet pois talon kyljestä ja kuvista saa jotain käsitystä... Tässä muutama kuva sisustus ja lahjapuuhailuistani.. inspiraation iskiessä täytyy toimia! :)
Lisäksi sain tänään vihdoin tilattua Donnolta kankaanpainantaan sopivat värit. Nyt vaan pitää pari päivää odotella postipoikaa ja pääsen minäkin kokeilemaan kuvia muksun vaatteisiin. Olen ihastellut muutamia blogeja, joissa näkyy aivan ihania tekeleitä ja sitä se ajatus sitten lähti...
Isosiskolleni mietiskelin syntymäpäivälahjaa ja löysin meistä yhdessä vanhan ihanan kuvan. Istuskelemme kuvassa mummulan heinäladossa. Siirsin sen sitten tuollaiseen vanhaan emalimukiin samalla tekniikalla kuin aikaisemmassa bloggauksessa olevaan emalipannuun.


Ystävälleni mietiskelin syntymäpäivälahjaa ja päädyin tekemään tällaisen "tervetuloa" toivottavan ovisydämen ystäväperheen nimen kera.


Olen jo pitkään haaveillut vanhasta astiahyllystä. Siis sellaisesta ihanasta puisesta avohyllystä, johon voi laittaa esille astioita jne. Ne vaan ovat aika hintavia ja niinpä päätinkin tehdä keittiön pöydän yläpuolelle seinää koristamaan tällaisen "köyhän miehen version!". Tarvikkeina siis ihan vaan liimapuulevyä, hyllyn kannattimet, pitsiä hyllyn reunaan ja valkoista maalia. Nämä hyllyt tulivat yhteensä maksamaan n.25eur, joten olen kyllä tyytyväinen..ja mies myös! Esillä sitten erilaisia kauniita asioita, kirppareilta kaikki muu, paitsi nuo Tilda purnukat ovat uusia.

Mietiskelin ja mietiskelin, että millaisen "nimikyltin" tekisin verannallemme, ihan tavallisen ovikyltin sijaan ja päätin tehdä tyynyn punaiselle penkille, jossa meidän sukunimet sitten paistattelevat :) Kangas on Tildaa..ihanaa Tildaa! Verannan verhot yläpuolella ovat samaa kuosia.
Lopuksi vielä pari mukavaa kesän kuvaa.. tyttömme mansikkaa mussutellen mökillä. Ei kesää ilman mansikan mollukoita!

Juhannuksena ja ensimmäistä kertaa mummolan mökin savusaunassa. Kyllä pillimehu maittoi noiden löylyjen jälkeen.

3 kommenttia:

  1. On teillä niin sun näköinen koti, ihania kuvia. Hyvä et remppa edistyy. Kyl nää kuvat vaan tuo sävyä tähän tekstiin ja ylipäätänsäkin kaikkien(myös oman) blogin ilmeeseen. Ois tylsää lukee pelkkää tekstiä...

    VastaaPoista
  2. kiva on lukea.. onko tuo tytön kylpytakki vanhaa tuttaa?

    VastaaPoista
  3. Pikkuriikki.. ei taida olla Tuttaa..kait? En ainakaan löydä mitään tuotelappuja. Itse asiassa luulen, että joku on tehnyt itse tän takin. Se on tytsymme iskän vanha.. ja näitä takkeja on yhteensä kolme. Yksi vihreä, joka on mieheni kaksoissiskon vanha ja yksi tuollainen isompi ruskeakin löytyy joka kuului mieheni isosiskolle..hehe saitkohan mitään tolkkua tästä selityksestä!?

    VastaaPoista