perjantai 13. marraskuuta 2009

Tonttulassa touhutaan!

Heipsis!!
Näyttää sille, että nää mun postaukset tulee aina perjantai iltaisin. Muuten mennään viikolla tukka putkella, eikä koneelle ehdi taikka raaski ajan kanssa oikeen istuakaan.
Täällä on jo joulun valmistelut ihan tosissaan käynnissä. Ompelukone ja saumuri laulaa..ja kyllä sitä jotain valmistakin aina pikkuhiljaa saan aikaiseksi. Olemme kolleegani Tian kanssa kanssa lähdössä paikallisiin joulumyyjäisiinkin tonttuilemaan. Siitä tulee varmasti kivaa! :)
Nyt tulevaksi viikonlopuksi saan ystäväni perheineen kylään ja näen taas suloista pientä kummipoikaanikin. Luvassa siis mukavia hetkiä ja rentouttavaa viikonloppua, vaikka minähän menen huomenna vielä töihin, mutta ei sen väliä. Viikonloppu on kuitenkin aina kova juttu! :)
Alapuolella muutama kuva tän hetken tekosista.
Pehmoiset pipariukot. Korkeutta ukkeleilla on n. 30 cm.
Ja alapuolella paljon tonttulakkeja eri kokoisille tontuille. Lakit on lasten kokoja.
Mikä lakeista mahtaa olla sinun mieleen? :)
Etuosa siis puuvilla ja takaosa trikoota.


Nyt kömmin kyllä taas kullan kainaloon, jotta jaksaa aamulla nousta töihin ja vieraita odottelemaan. Mukavaa viikonloppua kaikille ja muistakaahan, että tontut kurkkii jo! :)

6 kommenttia:

 1. Tässäpä se, että ei sen tonttulakin tarvi aina olla niin peruspunainen, noi on tosi kivoja.

  VastaaPoista
 2. Ihanat pipariukot ja tonttulakit! Ruskeasävyiset lakit on minun suosikkeja, koska ruskea on jostain syystä yksi ehkä eniten tykkäämistäni väreistä. On punainenkin kyllä... mutta silti jokin noissa ruskeissa lakeissa minua viehätti tosi paljon :) Lapset ehkä tykkää kuitenkin eniten punaisesta...

  VastaaPoista
 3. Moi!
  Ylimmässä tonttulakkikuvassa keskellä oleva lakki ja alapuolella oleva mekko ois ihana yhdistelmä...

  VastaaPoista
 4. Oi mitä lakkeja! Ekan kuvan ensimmäinen ja viimeisen kuvan vika hattu on mun suosikit, ihanat... :D Eilen just kävin marimekon tehtaanmyymälässä ja ihastelin siellä aivan superihania tonttulakkeja. ;D Noi pipariukot on tosi kivoja ja sympaattisia! Mulla olis tota samaa ruskea-valkoraidallista kangasta vaikka kuinka paljon, olenkin miettinyt mihin sen käyttäisin. ;)

  VastaaPoista
 5. Minäkin pidän tuosta ylimmän kuvan keskimmäisestä eniten. Ihania!

  VastaaPoista
 6. Ihanoita tonttulakkeja! Ruskeasävyiset on minunkin suosikkeja.

  Pipperipojat on myös suloisia.

  VastaaPoista