lauantai 28. marraskuuta 2009

Köhää ja röhää..

Täällä istuskelen koneella ja tuskin näen mitä kirjoitan..sen verran makiasti aivastuttaa ja siis silmät vuotaaa!! Kipeänä olen nyt kolmatta vai jo neljättä päivää (laskuissa sekosin). Ensin lähti ääni ihan lähes kokonaan ja yskä on kova. Kuumettakin on pitänyt ja nenä vuotaa. Sniiff!! Olen TODELLA harvoin kipeänä ja tällainen romuska saakin vauhtini hiipumaan ja hitaaksi. Eilen kuitenkin ompelin muutamat "pesupussit" kera "ajatusten"..tai siis sellaisia pussukoita jotka ovat sopivia esim. kylpykamoille ja kosmetiikalle. Ja miksi ei vaikkapa vaippapussukoiksi? Myös muutamat tuttinarut tekasin ja niitä on tulossa myös paljon lisää erilaisia. Myyntiin osa ja lahjoiksi ajattelin niitä myös antaa.
Alla kuvaa aikaansaannoksistani..

Kokoa pussukoilla on noin 32x22


Ja jokaisessa "ajatuksena" pieniä pätkiä ihanista lauluista..

.


Ja lopuksi vielä tän päivän kuvaa meän lukutoukasta, kera aikamoisen ilmeen..jos kirjat voisivat kulua puhki lukemisesta, niin pian tuosta pinosta olisi jäljellä vaan kannet!! :)

Nyt lähden syömään miehekkeen tekemää kanasalaattia ja jatkan joulukalenterin tekoa. Eihän ole enää kuin pari päivää ja sitä saa alkaa aukomaan.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Mä voisin olla kiinnostunut ostamaan yhden tuttinauhan ja pussukan.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kankaita taas näissä töissäsi, hauska sattuma kun täälläkin on tuttinauhoja työn alla :)

  VastaaPoista
 3. ompa hieno ilme... =) tuo norsu kangas on kivaa ja sopii hyvin tuttinauhaksi...ja voih tuon taudin kanssa...suosittelen lepoa...koita parantua, meillä pikkujoulutkin...

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtavia pussukoita ja kankaita niissä, sekä tuttiketjuja. Hyvä idea nuo tuttiketjut, niissä saa kivasti käytettyä kankaiden suikaleet.

  VastaaPoista
 5. Hantta: Hei laita mulle sähköpostia (sari.lalli@hotmail.com), että mikä pussukka ja tuttinauha kiinnostaa, niin jutskaillaan lisää! :) Kiitos kaikille muillekin kommenteista..ja Tanja: pikkuhiljaa täällä aletaan ehkä oleen elävien kirjoissa. Tosin pää on niin täynnä limaa, että hyi. Mutta viikonlopuksi olen varppina terveenä!!

  VastaaPoista