maanantai 30. marraskuuta 2009

Tervetuloa Joulu..

Rrrrrrrrakastan joulua!!!! Jouluna on ihana puuhastella kotona kaikenlaista. Aina tulee into tehdä kotiin taas jotain kivaa ja mukavaa. Kovasti täällä siis olen verhoa jne tehnyt, mutta niistä ehkä sitten joskus myöhemmin lisää.. Minulle joulu kestää joulukuun ekasta päivästä sinne loppiaiseen asti. Tykkään laittaa kotiin raikkaita ja aika simppeleitä joulujuttuja. Paaljon kynttilöitä palaa joka ilta ja pehmeän kirkkaat pienet tuikut tuikkii. Ei siis missään nimessä mitään värivaloja, jne..ne vaan ei sovi mun jouluun.

Tänä jouluna meillä saadaan aukoa ihan itse tehtyä "ikikalenteria", jonka sain onneksi valmiiksi eilen. Meillä siis tyttö on nyt sen 1,5 vuotta ja halusin tehdä jotain perinteikästä, joka voidaan sitten ripustaa seinälle joka vuosi ja sinne ylläreitä hankin mm. töistä kirpparilta.

Ja jotenkin minun on vaikea löytää mieleisiäni joulujuttuja kaupoista..mikään ei vaan tunnu omalta, joten ne täytyy tehdä itse...valot keittiöpurnukkaan, kieputellen rautalankaa kaulaan ja eiku roikkumaan :) Näitäkin tuli tehtyä useampia.. Ja vaikka meidän juuri kesällä käsitellyistä ikkunoista puuttuu vielä kaikki ristikot, niin nyt en niitä edes jaksa haikailla ja kaivata, vaan naatiskelen noista kivoista valovirityksistä.

Siellä ne killuu "sohvan" päällä..nuo tyynynpääliset ovat kaupasta ostettu jo viime vuonna. Ne ovat sellaista neuletta ja tuntuvat kotoisilta. Liekö noilla poroilla vaikutusta asiaan!!

Tämän kranssinkin tein viime jouluna ihanien ystävieni kanssa, eräänä joulukuun iltana rupatellen..ja täytettyjä kuusia on pitkin mökkiä. Niihin ihastuin todella ja oikein urakoin.

Joulukuusikin pian torppaan nostetaan, jotta ehdimme nauttia siitä edes vähän aikaa täällä kotona, ennen kun lappiin joulun viettoon karataan :)

3 kommenttia:

  1. Pitää laittaa kommenttia ku kukaa muu ei oo viel laittanu=) Kivan tunnelmallista ja puhtaan näköistä kodissas. Ja kivat lyhdyt kekkasit.

    VastaaPoista
  2. Tulin vastavierailulle :) Kivoja juttuja olet ommellut ja nämä joulukuvat ovat aivan ihanan tunnelmallisia! Kaunis kranssi :)

    VastaaPoista