sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Kevään inspiroimaa..

TÄSSÄ TULEE VIIKON MEGAPOSTAUS! :)
Ihanaa kun kaikki lumi on nyt viimeistä länttiä myöten poies meän pihalta.. ei ole montaa yhtä rentouttavaa asiaa kuin pihan haravointi ja kaivaminen. Niin tykkään ruopsutella ja siivoilla paikat kesäkuntoon. Vielä tänäkin kesänä kyllä rakennustelineitä joudutaan talon ympärille rakentelemaan, kun toinen kierros maalia täytyy talolle antaa. Mutta ne ovat onneksi ihan vaan väliaikaiset..tai no onhan tuo terassin rakennus edessä myös.. noh, mutta kovin homma on ehdottomasti takana :)
Täällä näkyy kevät vireys myös ompeluksissa. Tein muutamat kellohelmaiset "hurulum" hamoset leveällä resorilla. Pysyy hyvin paikoillaan ja on suhteellisen pitkäikäinen. Kunnolla on helmassa leveyttä, jotta varmasti hienosti heiluu ja nousee kun pyörii. Itse asiassa nousee niin hyvin, että en saanut Tildastakaan ainuttakaan niin hyvää kuvaa hamosessa, jotta tänne laittaisin. Sai melkeinpä siivet selkään, kun hametta sovitettiin.
"Taikapuut" hame. Vanhaa verhoa ja nuo puut olen applikoinut ystävältäni saamasta aivan iiiiihanasta kankaasta. Kiitos Pikkuriikki! :)

Onko tämä se myrkkyomppu.. parempi antaa sen olla puussa!
Kaava on aika lailla omasta päästä. Mallia otin hieman Ottobren lehdestä tuon helman kaavaan...mutta levensin ja lyhensin reilusti.

Sama hame, mutta pienempänä. Tämäkin on vanhaa verhoa..kiitos äidille tällä kertaa!
Kaunis kuosi mielestäni.

Ja tämä on Tildan ikioma..ja tässä tätä upeaa Pikkuriikiltä saamaani verhoa. Voi että mie oon ihan rakastunu tuohon kuosiin!

Tässä taitaa olla mun tämän hetken lempivärit :) Tildalle veloureista tein paidan, jonka kaava on Ottobren Creative workshopin / Best T-shirts...se kapeampi malli. Ja on muuten ihan tosi hyvä malli meän hoikkeliinille. Koko on n. 86cm.


Ja tässä paita tytön päällä.. ja kasvoilla "Onko ihan pakko?" ilme. Katoppa mitä tytöllä onkaan jaloissaan?? Lontustelee noilla minun lapikkaillani päivät pitkät täällä kotona. Ne löytyy milloin mistäkin.. taitavat muutenkin kyllä joutaa talviteloille varastoon!
Pipoja tein muutamat töihin myyntiin. Tuo Jofotexin junakangas on mielestäni niin herkullista ja ihan upea laatuista ommeltavaa! Nää on näitä räppimallin myssyjä, joista itse kovasti pidän.
Ja käännettäviä ovat kaikki, jos alkaa kuosit kyllästyttää..

Tilauksesta tein pitkästä aikaa traktori pipan. Kuvien painamiseen käytin itse tekemääni sabluunaa ja Donnon värejä. Näitä traktori pipoja olen tehnyt useamman jo aikaisemmin eri sävyissä.
Huh! Tulipas tästä tosiaan taas eepos!
Nyt unille mars, jotta huomenna jaksaa töihin...
Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!










19 kommenttia:

  1. Kauniit kuosit kyllä todella, ja siististi oot saanut traktorit painettua! Kiinnititkö sabluunan kankaaseen jotenkin vai miten teit?

    VastaaPoista
  2. olehyvä vaan kankaasta..mä tuun joku päivä sun varastoille...ihania mekkoja ja Tildan paita ja alla oli kivoja takkeja(ihana sieni kangas..) ja mä arvaan että keskimmäinen tipu oli uinut suussa... =)

    VastaaPoista
  3. Ihania juttuja, varsinkin Tildan hame ja paita miellyttävät minun silmää ja taikapuut ovat kivannäköisiä.

    VastaaPoista
  4. Ihania ompeluksia ja niin pirtsakan värisiä! Tildan hame on ehdottomasti suosikki ja ihmepuu-mekko myös. =)

    VastaaPoista
  5. Aivan ihania ompeluksia ja super hieno toi pikkuriikiltä saamasi kangas!

    VastaaPoista
  6. Aivan ihania ompeluksia taas!! ♥ ♥ ♥
    Täällä meillä on vielä vähän lunta ja lisää satoi viikonloppuna :( Mutta ehkä se kesäkin tulee vaikkakin hitaasti. :)

    VastaaPoista
  7. Hienoja resorihameita! Huiput noi applikoinnit tuossa "taikapuussa".

    VastaaPoista
  8. Tuo taikapuut hame on NIIIIIIIIIN ihana etten osaa edes kertoa! :) Ja oih ja voih tuota rattoripipoa!

    VastaaPoista
  9. Voi kun ihania ompeluksia taas kaikki! Upeita hameita ja kukkapaita on suloinen. Tosi siististi olet traktoritkin painanut :)

    VastaaPoista
  10. Aivan huippuja ovat kaikki, mutta ennenkuin edes ehdin lukemaan loppuun asti, meinasin jo kysyä, mistä tuota ihanaa traktoritrikoota saa... Tosi hienosti painettu!!!

    VastaaPoista
  11. Kiitos mieltä paljon kaikille kommenteista! :) Näitä on aina niin kiva lukea.. PipetiPoo: Juu, mulla on tapana käyttää sabluunoiden toisella puolella läpinäkyvää, kapeaa teippiä pieninä paloina. Nuo traktorit olen painanut jokaisen kolmella eri sabluunalla..ja nuo mutterit renkaissa ihan vaan vapaalla kädellä siveltimellä :)

    VastaaPoista
  12. Maaliman hieno "Taikapuu"-hame!
    Ja tietty kaikki muutkin, mutta tuon voisin vaik itselleni huolia! (Vaik kokoo ehkä pitäis kyl hiukka rimmata..) :)

    VastaaPoista
  13. Hei, olen uusi blogisi lukija ja ihastuin täysin ompeluksiisi! Mistä niitä voi ostaa? :)

    VastaaPoista
  14. Kiitos vielä kommenteista.. Mari: Kyllähän Taikapuu hame sopivan kokoisena sinullekin onnistuu, jos näikseen on ;)
    Sanna: Tervetuloa tänne "matalaan majaani"! Tuolta blogini oikean puoleisesta panelista löytyy sähköposti osoitteeni. Tilata tekosiani voi sen kautta :)

    VastaaPoista
  15. Hei olisko mitään, jos kehittelisit sellasen mallin/kaavan/vaatteen/jutun, joka kävis niin naiulle/tytöille vaikka topiksi sekä (nyt kun kerran näytät olevan näihin lastenvaatteisiin suuntautunut) niin pikkutytölle mekoksi? :)

    Nää sun kankaat on niiin ihania, että vanhempikin pikkutyttö näitä mielellään päällään kantelis!

    VastaaPoista
  16. Auts kuinka kauniita hameita. Et toivottavasti pahastune jos lisään sinut suosikkieni joukkoon uuteen blogiini.
    terv. "keppiheppa" (www.keppiheppailija.vuodatus.net)

    VastaaPoista
  17. Nättejä pipoja ja noi traktori pipat on söpöjä. Meilläki toivotaan jotain traktorijuttuja :)

    VastaaPoista