torstai 29. huhtikuuta 2010

Muutamat tekoset..

Täällä on viikko kulunut vikkellään! Tildan kanssa yhdessä ajelimme tiistaina Turkuun moikkaamaan ystäväni perhettä. Heidän nuorempi muksu on meidän kummipoika ja mukava oli pitkästä aikaa nähdä taas. On kyllä niin syötävän suloinen ja hyvän tuulinen suklaasilmä että!
Kummipojalleni tein pojan äidin toiveesta velour haalarit Ottobren mustikkahaalari kaavalla. Haalarit on kokoa n.80cm.
Haalareiden peppuun applikoin kummipoikani nimen :)
Ystävälleni päälystin myös tämän äitiyspakkauksen makuupussin hänen toivekuosilla. Tuli aikas kiva ja mukavan näköinen oli heidän turkooseissa vaunuissa.


Näitä lätsiä olen tehnyt jo useampia erilaisia, mutta en vaan ole niitä muistanut kuvata ja ovat jo maailmalla. Tämä oli uudelle omistajalleen kuitenkin liian pieni ja tilalle tehdään uusi :)

Nyt tulee ihan kamalan keltaisia kuvia! Olen pahoillani.. pakko oli nämä pipolaiset illalla kuvata, kun aamulla ne pitää olla jo postipojan mukana. Tilauksesta tein siis pari pipaa. Norsukuosin kaikki jo varmasti tunnistaakin ja tuohon raidalliseen froteiseen on hypännyt apina...liekö Vappuapina, kun tuollainen hattu päässä??! Malli omasta päästä ja applikaatiot ovat niitä näitä veloureita.


Viime viikonloppuna olimme katsomassa Streetin SM-kisoja 2010, Helsingin kulttuuritalolla. Tildalla alkaa siellä musan jytkeessä ihan samalla lailla jalka vipattaan, niin kuin äidilläkin. Peltoritkin pysyy päässä ihan suhteellisen hyvin..ja paree pysyäkin. On meinaa ihan TOSI kovalla tuo tarttuva jytke! :)

Huomenna mie vielä ommella surruuttelen pari juttua ja sitten Vapun viettoon..jahka pääsisimme jo korkkaamaan anoppilan mökille savusauna kauden!? Näin olisi tarkoitus..
Mukavaa Vappua kaikille ja muistakaahan syödä nakkeja! Itse jäimme ilman, kun kauppojen hyllyt ammottivat tyhjyyttään, mutta grillattavaa löytyi onneksi :)
3 kommenttia:

  1. Ihania taas nuo kaikki ompeluksesi :) Eritoten tuo lakki on söpö, niin kivaa kangasta. "Vappu-apina" myös suloinen..

    VastaaPoista
  2. Kaikkea ihanaa! Vaunupussi on tosi herkku!!! Ja hauskaa vappua! Saa nähdä kuinka meidän nakkien käy, aamulla vielä tsekkaamaan, oisko tullu lisää...

    VastaaPoista
  3. kaikki ihania, toi norsu lätsä on kans namu.

    VastaaPoista