perjantai 23. huhtikuuta 2010

Rattoria ja leikkimökki unelmaa..

Täällä mennään rattorilla wrooom, wrooom... ja uneksitaan leikkimökistä!
Ystäväni pojalle tein tilauksesta rattori paidan velourista. Applikaatiossa tuo raitainen on froteeta. Kaava on Ottobre / Creative workshop ja se suora malli.
Samaan pesueeseen on menossa paljon muutakin, joista lisää myöhemmin. Terkut vaan sinne Turun suuntaan..ensi viikolla nähdään!
Niin... siis nyt kesällä olemme päättäneet rakentaa Tildalle leikkimökin. Tai siis siitä tulee aika reilun kokoinen ja toimii samalla sitten vieras majoitus mökkinä. Sinne voi sitten lapin serkut tai mummu kömpiä nukkumaan, kun meillä vierailevat. Olemme piirtäneet mökistä varsin "huvikumpumaisen" ja luulen, että vieraatkin viihtyvät :)
Pikku hiljaa, jo parin vuoden ajan olen keräillyt kaikkea kivaa leikkimökin sisustusta ajatellen. Ja kaikki on kirppareilta. Kehtoa, tiskivateja jne...


Kippoa ja kuppoa.. Mökissä varmana saadaan nauttia monen moista, Tildan taikomaa herkkua :)


Minulla on mielessäni jo ihan täysin selkeä visio mökin tunnelmasta ja sisustuksesta. Siellä aika saa pysähtyä, juuri niin kuin tuossa pikkuruisessa kellossa.. En meinaa malttaa odottaa, jotta pääsen mökin maalaus ja tapetointi puuhiin. Tapetitkin on jo! :)
Olen jo piiiiiiitkään haaveillut leikkimökin sisustamisesta ja mukavaa kun se vihdoin toteutuu.
Valmiista mökistä siis kuvia hamassa tulevaisuudessa..syksyn korvilla sitten.
Nyt taidan vielä hurauttaa yhden pienen ompeluksen valmiiksi tälle illalle ja tänä viikonloppuna matkaammekin Helsinkiin, katsomaan Streetdancen SM-kisoja..ihanaa nähdä kaikkia kavereita ja tuttuja taas pitkästä aikaa. Ja juups.. minun paikkani alkaa jo oleen siellä katsomon puolella ;)
Mukavaa viikonloppua kaikille!

9 kommenttia:

 1. Meilläkin suunnitellaan tälle kesälle leikkimökkiä. Ei varmaan tule yhtä " hieno " ku teille, mutta joku johon teinin voi pokkareittensa kanssa yhyttää kun sillä on oikein paha päivä. Meillä kans ajatuksena on tehdä mökistä niin iso, että ne etelän serkut pääsevät sitten Lappiin tulleessan ulkosalle nukkumaan ( kaupunkilaiset nukkuvat nimittäin parvekkeella kun iskee ulkoilman puute =D ) Ei siis mitään ruohonleikkurin varastoa kuten monella naapurilla näyttää tuolla kaninkoppi takapihalla olevan :s
  Sisustusta ole edes miettinyt, valmiina sinne on pieni pöytä ja Ikean muovituolit, muut sitten varmaan pitää vanhoista huonekaluista sisältä katsoa että äiti saa ostaa uutta tilalle ;)
  Mukavaa kesänodotusta !

  VastaaPoista
 2. Mökki kuulostaa ihanalle ♥ Meillä on vastaava vasta haaveiluasteella ;)

  Paitakin on oikein kiva!

  VastaaPoista
 3. Meidän Onni näki tuon sun rattoripaidan ja ihastui ikihyviksi. Pörötteli menemään ja vaati äitiltä omaa tttlaktooolipaitaa. Taidan joutua traktorihommiin minäkin ;) Piia (www.psrecycled.com/blog)

  VastaaPoista
 4. kiva rattori paita ja kivoja astioita ja tavaroita on leikkimökkiin tulossa..haaveissa ois mökki täälläkin vaan liekö saadaan aikaseksi..tullaan sitte teille leikkii... =)

  VastaaPoista
 5. Voi!! Aivan ihania astioita! Mökistä tulee varmasti niin vihtyisä!!! Meillä Tyttönen on vielä ihan pieni, mutta olen jo samalla ajatuksella ostanut pari pikkuista emalikattilaa jemmaan, kerrytetään kokoelmaa pikkuhiljaa... Varsinkaan kun noita emaliastioita ei kovin usein ja ainakaan kohtuuhinnalla, tule vastaan... Sitäpaitsi mukavaa on varmasti leikkiä kun on oikeita astioita leikissä. =)

  VastaaPoista
 6. Ihania juttuja olet saanut mökkiin keräiltyä, siitä tulee varmaan mieleinen leikkipaikka. Meilläkin sellainen saisi varmaan suuren suosion, mutta tämänhetkiseen pikkupihaan ei sellaista voi laittaa. Toivotavasti joskus myöhemmin sitten :)

  VastaaPoista
 7. Voin jo kuvitella mökin ihanan tunnelman! Niin kuaniita ja suloisia astioita kuvissa!

  VastaaPoista
 8. Onpa kaunista ja ihanan näköistä! Aikuisestakin olisi varmasti mukavaa juoda kupponen kuumaa...

  VastaaPoista