torstai 25. helmikuuta 2010

HULINATA!

Vihdoin taas pieni hetki aikaa istahtaa tähän koneelle.. Töissä on ollut hulinaa ja päivät tuntuu karkaavan käsistä! Ja iltasella on niin poikki, eikä kerta kaikkiaan raaski istua koneella. Mutta käyn kyllä kurkkimassa teidän blogeja, joten kartalla ollaan, vaikka täällä päässä onkin välillä hieman hiljaista :)
Ompeluksiakin olen tehnyt.. Tilauksesta tein tällaisen norsu paidan. Kangas oli tilaajan oma ja se on oikeasti vanhaa. Kylläkin ihan käyttämätön. Hänellä on tuollaisia aarteita vaikka kuinka. Tämä siis meni samalle tilaajalle kuin taannoisen postauksen Travolta verkkari.
Kangas on sellaista joustavaa neulosta. En taas tiedä neulokselle oikeaa nimeä..mutta siis sellaista vanhaa, mitä ei ainakaan ihan helpolla enää kangaskaupoista löydy. Aika hauskan väristä mielestäni. Norsu on ihan velouria vaan.

Paidan kaava oli joku vanhempi Ottobre ja koko 104cm.


Froteisia pipoja tei muutamat. Tykkään kovasti tehdä näitä "räppimalli" pipoja. Ovat vaan mielestäni jotenkin suloisia pienessä päässä, kun jää "löysästi" takaraivolle ruttuun. Malli on ihan omasta päästä tempaistu, ja eihän tuo mikään vaikea malli olekaan. Pipojen vuorena on trikoo.Tuo peikkopipa on velouria..ja kukka applikaatio myös veloureista.

Mun pää on jotenkin ihan jumissa pitkän päivän jäljiltä..ehkäpä nyt on viisainta laittaa kone kiinni ja lähteä hellun kainaloon sohvalle kattomaan kisoja.
Mukavaa perjantaita kaikille ja nauttikaa aurongosta!
7 kommenttia:

 1. <3 Love them all <3

  Onko sulla tuota siilikangasta vielä, saisko siittä mein poijille myssyjä? Taikka yhden ja sit jos löytyy jämätilkku mis on ehjä siili ja sieni niin sais yksväriseen kaveriksi :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja :) Varsinkin nää pipot ♥

  VastaaPoista
 3. Sinulla riittää kivoja ideoita! Pipoja olen itsekin suunitellut tekeväni...saas nähdä tuleeko valmista:)

  VastaaPoista
 4. Kiva paita ja pipot on söpöjä! Tuo kukkapipo on ihan ykkönen!

  VastaaPoista
 5. Ihania taas kaikki! Suloinen norsupaita ja pipotkin niin kivoista kankaista :) Ja aplikaatiosi niin kauniita..

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista <3 Hantta: Juu, on mulla tuota siilikangasta vielä ihan reilustikin ja toki siitä voidaan teän poitsuille tehdä pipat kevääseen :) Laittele sähköpostia, niin jutskaillaan lisää, sari.lalli@hotmail.com :)

  VastaaPoista
 7. Ihana kuosi tuossa paidassa :) Ja fanttikin on hauska :)

  Tykkään omassa päässänikin pitää tuollaisia "räppimalli" -myssyjä. Täytyypä kokeilla tehdä meidän pikkuisillekin.

  VastaaPoista