maanantai 1. maaliskuuta 2010

Reissupussukoita ja pientä projektia...

Mie oon mukamas "lomalla"..tai siis lomalla ja lomalla. Tytön hoitotätillä on hiihtoloma ja tyttö ei luonnollisestikaan silloin hoidossa käy. Ihanahan se on olla yhdessä päivät, mutta näin tuoreena yrittäjänä töitä olisi tehtävänä ja jos vaikka sitten ensi keväänä ihan oikean hiihtoloman viettäisi. Nyt "loma" menee siis työjuttuja tehdessä kotoota käsin..noh, mutta näillä mennään!
Mie innostuin tuossa yksi päivä ompelemaan tällaisia reissupusseja pienelle pyykille. Vaikkapa ku mummulaan mennään yöksi tai vaikkapa uimaan, on kiva ku voi heittää likapyykit ihan siihen tarkoitettuun pussukkaan..toisaalta taas pussukkahan on oiva, vaikkapa nuken vaatteille :)
Kokoa pusseilla on noin, 40cm x 25cm


Tein myös ihan oikean kokoisen pyykkipussin. Painoin siihen donnon väreillä tuon aste lukeman sabluunaa käyttäen. Tästä tuli jotenkin niin ihanan raikas ja kesäinen, että ihan huokailuttaan laittaa :)
Pussin koko noin 70cm x 50cm


Aloitin vihdoin myös jo kauan suunnittelemani projektin! Tästä "kaunokaisesta" olisi tarkoitus kunnostaa tytölle nätti kaappi leluille, kirjoille, piirustus välineille jne. Kaappi löytyi tästä meidän vanhasta talosta kun tämä ostettiin...kaikkien muiden lukuisien tavaroiden ja huonekalujen joukosta.
Kuva on ihan kamala..I know! Mutta lupaan, jotta seuraava kuva on hehkeämpi, kunhan kaappi saa uuden mekon :)
Muutakin sisustusprokkista on taas menossa tässä huushollissa.. niistä lisää myöhemmin!

Tämä Ti-Ti nalle rakkaus täällä vaan syvenee ja syvenee. Nalle pitää riisua monta kertaa päivässä potalle, nalle saa aina syöttötuolissa aamupalan ensimmäisenä, nalle pääsee kylpemäänkin joka päivä ainakin kerran (onneksi tyhjässä vannassa) ja unille se tuuditellaan nuken vaunuihin "tuu tuu tupakkilullaa" hyräillen aina välillä..... Ja arvatkaa mitä?? Saa nähdä mitä Tilda tuumaa kun lauantaina lähdetään ihka oikeaan Ti-Ti nallen konserttiin!! Huikeeta!!

Näissä tunnelmissa on hyvä lähteä unille..kello on jo ihan liikaa!! Hauskaa tiistaita kaikille!


8 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea nuo pyykkipussukat :) Ja sinulla aina niin ihania kankaitakin..

  VastaaPoista
 2. Tutustumassa blogiisi, näyttää niin kivalta että palaan uudelleenkin :)
  Minunkin on ollut tarkoitus jo pitkään hankkia noita Donnon värejä, ei vaan ole saanut aikaiseksi. Hieno tuli tuosta pyykkipussin kuvasta!
  Ja ihanan värikkäitä on pikkupussitkin :)
  Tuosta kaapista tulee taatusti mahtava kun saat sen entisöityä, minkä värikseksi olet ajatellut?

  VastaaPoista
 3. Herkkuja pussukoita!

  Minä ainakin näen tuon kaapin potenttiaalin, siitä tulee ihana!

  VastaaPoista
 4. Ihanan raikkaan värisiä pussukoita! Varmasti tulee kaunis kaappi, minäkin tykkään tuunailla vanhoja huonekaluja. Nyt vaan ei tänne mahdu enää mitään lisää ja tilojen puutteessa hiomioset hoitunu aina kesällä ulkosalla... =)

  VastaaPoista
 5. Kivoja pussukoita ja huippu ideahan nuissa! Täytyypä seurata sun kaappiprojektia :)

  VastaaPoista
 6. Kivoja ompeluksia taas ja ihanan kesäinenpyykkikassi. Meillä ainakin neiti ihan hullantui viime kesän konsertista ja siitä puhutaan vieläkin välillä...

  VastaaPoista
 7. Aivan ihan atuo kukikas pyykkipusii! Jos omistaisin mökin, haluaisin sen viestittävän samaa henkeä :)

  Saara

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaunis kommenteista <3 Täällä puunaillaan edelleen tuon kaapin kimpussa ja tänään mies nikkaroi hieman keittöön lisätasoakin..mutta siitä kuvaa, kunhan olen näyttänyt sille sivellintä! Katalaiina: Tervetuloa ja mukava kuulla, että löysit mukavaa luettavaa :) Tuosta kaapista olen kaavaillut sellaista herkkää vaaleanpunaista vihreällä nupilla..NAM!

  VastaaPoista