keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Pian on bileet!

Taas on viikko mennyt niin lujaa, että huh huh.. Lauantaina pääsemme juhlimaan kaveri pariskunnan häitä ja pitihän mun Tildalle tekasta vähän jotain bilemekkoa! Tää kuosi on mielestäni tosi kaunis, mutta en näitä sävyjä kyllä osaa oikein aatella meillä kuin nimen omaan juhlissa. On jotenkin "kova" värimaailma mun makuun..
Tykkään kovasti kaiken maailman frilloista ja tähänkin mekkoon ne tein, ihan pehmittämäänkin tuota lookia. Kaava on Ottobren babusha mekko. Koko 86cm ja vanha kangas omista kätköistä.

Napit päälystin pehmeän vaaleanpunaisella. Alle tulee saman vaaleanpunainen body ja sukkikset. Ja päähän pinkki rusetti panta..jos tyttö vaan sen antaa olla!?!


Laskiaisena leipastiin pullia tottakai. Käsittämätöntä millaisen määrän noita herkkuja voisikaan tuhota ja lyhyessä ajassa!! Niitä syödessä nälkä vaan kasvaa..jotain rajaa on pidettävä!

Sunnuntaina kävimme laskiaisriehassa ja Tilda pääsi kokeilemaan napakelkkaa. Ei ollut riemulla rajaa ja suru oli valtaisa kun oli toisten lasten vuoro päästä köröttelemään :)
Ja ai niin... sain hauskan kuvahaasteen Pikkuriikiltä! Kiitos kovasti.. ainut vaan että mie en kehtaa kyllä laittaa tuota kyseistä kuvaa tänne blogiini! Se nimittäin sattu olemaan kansio, jossa on kuvat ystäväni polttareista, joissa kävimme yhdessä tyttöporukalla tankotanssi tunnilla (ihan huisin kivaa!!), ja siellä kekkuloimme pikku mikroshortseissa, niin kuin asiaan kuuluu. Meinaan saattaisin saada hieman ystäviltäni huutia, jos sen kuvan tänne kaikkien katseltavaksi laittaisin :)
Joten nyt saatte vaan mielessänne kuvitella kuvan...
Nyt taas unille mars!
Öitä kaikille!


7 kommenttia:

 1. Aivan ihana mekko! Mä tykkään tosi paljon tuon kankaan väreistä, kivan räväkkä kuosi.

  VastaaPoista
 2. Kaunis mekko! Nätti kuvio tuossa kankaassa, musta kieltämättä vähän kova. Mistä numerosta nuo kaavat on? Jos vaikka saisi joskus aikaiseksi tehdä...

  VastaaPoista
 3. Kaunis mekko kerrassaan. Missäs Ottobren lehessä tää kaava on? Voisin omalle neidille tehdä samalla kaavalla, kun niin mukavan mallinen. Meilläkin edessä bileet, serkkupojan nimenantajaiset.

  VastaaPoista
 4. Voi kun kaunis mekko. AIvan ihana tuo kangas. Piia / www.psrecycled.com/blog

  VastaaPoista
 5. aivan ihana tuo mekko ♥ ja noi vaaleenpunaiset napit sopii ihan täydellisesti (:

  VastaaPoista
 6. on ihana mekko ja tosi kiva kangas..hyvin sopii pehmentämään vaaleanpunaiset "alus"asut ja napit...

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaunis ihanista kommenteista, ihanaiset naiset! :) Kaava on Ottobren 1/2009 lehdestä. Sieltä se Babusha mekko jossa on applikoituna maatuskan kuva. Bileet oli eilen ja mekko sai kyytiä tanssi lattialla, kun tyttö laittoi jalalla koriasti. Hienosti toimi! Ja tervetuloa uudet lukija, mukavaa kun tulitte! :)

  VastaaPoista