lauantai 9. tammikuuta 2010

Pakkanen paukkuu, mutta meitä ei palele!

Nimittäin tässä se nyt sitten on.. kotimme uusin lämpöpesä! :) Mies sai tämän muurauksen valmiiksi juuri päivää ennen jouluaattoa ja se on nyt rauhassa saanut kuivua. Tällä viikolla olemme polttaneet siinä päivittäin pieniä tulia ja nyt voi jo ihan huolella torppaa lämmittää. Tämä on nyt sellainen unelmieni pönttöuuni. Kyllä meidän isi osaa!!
Lunta on tullut niiiiiin paljon, että saimme helposti rakennettua pihallemme oivan liukumäen. Tosi pitkän sellaisen, joka hauskasti puikkelehtii tuolla omppupuiden välissä. Tänäänkin oli riemu ylimmillään kun siin koko pieni pesue pyyhälsimme menemään.

Tällä menopelillä taitais saada aika koleaa kyytiä! Mie viisaana unohtanu laittaa fillarini talviteloille ja tulos on tämä...noh kevättä odotellessa!

Tildan kaverin 2.v synttäreitä juhlittiin torstaina ja lahjaksi vietiin "nimikkonalle".. Kaverin nimi siis alkaa J:llä.

Nyt mukavaa viikonloppua kaikille! Nauttikaa talvesta! :)

4 kommenttia:

 1. Hieno pönttöuuni! Tykkään ♥

  Ja kiva nallekin:)

  VastaaPoista
 2. Ihana uuni!!! Ja kyllä sun mies osaa!
  Voi kuinka kivan näkönen liukumäki..kelpaa siinä lasketella...

  VastaaPoista
 3. Ihana pönttöuuni, pitäis tulla livenä kattoo. Ja liukumäki kuullostaa kans kivalta, sitäkin pitäis tulla kokeilee=)Jesse varmasti tykkäis!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana uuni! Mikään ei ole kyllä mukavampaa kuin lämmitellä uunia.Toivelistalla itselläkin, sitten joskus kun saisi oman talon...

  VastaaPoista