tiistai 26. tammikuuta 2010

Psssttt!! Heitä banaani!

Täällä on viikko lähtenyt taas mukavasti käyntiin.. Viikonloppuna saimme mieheni kanssa ihan kaksistaan viettää laatuaikaa Falmingo Spa kylpylästä, elokuvista, hyvästä ruoasta ja hotellin valmiista aamupalasta nauttien. Ja kaiken kruunasi Nordic Moves street tanssi kisat helsingissä. Siis ihan katsomossa olin ja siellä jo aika hyvin viihdynkin näinä päivinä :)
Ihan tosi piristävä oli tuollainen ihan pieni luxushetki kaksistaan ja sitten olikin jo tosi ikävä Tildaa ja kiire hakemaan hänet mummulasta, jossa oli tietysti kaikki hyvin ja tytöllä ollut rattoisaa aikaa isovanhempien kanssa.
Ommelutkin olen jotain..tällaiset hassut apina pöksyt kaksospojille. Toiveena poikien äidillä oli nimen omaan puuvillaiset housut, jotka saavat olla ihan erilaiset keskenään. Kuminauha oli toiveena lahkeeseen. Applikaatioon sain ihan vapaat kädet, joten apinahan sinne tuli kurkkimaan...josko omistajalta tippuis vaikkapa banaani :)
Housut ovat kokoa n.92-98cm ja mallia otin Juju kirjasta, peruspöksyisytä.
Ja mukavaa kun taas sain kuvata ulkona, tosin jo myöhäsellä iltapäivällä..ei ihan paras valo, mutta menettelee. Tuon ihanan vihreän kankaan löysin Tukholman reissultani ja tarkoitus olis siitä ehkäpä vielä Tildalle kevät takki tehdä.
Tämä kangas on Tampellaa ja siinä on jotenkin aivan ihanat nuo värit.
Ja mie oon nyt jotenki tosi pikaseen kyllä käyny kuvaamassa tuolla pihalla, kun en ole ollenkaan housuista takaa ottanut kuvaa.. :)

9 kommenttia:

 1. ihanat ihanat! Mullakin on toi jujukirja! Taidan kaivella sen esiin, jos kerta noin kivannäköisiä malleja siellä :) Ihanat kuosit ja apina!

  VastaaPoista
 2. Kivat housut! Tosi hienoja nuo aplikaatiot ja todella siistiä jälkeä! Ei ole ollenkaan minun heiniä...

  VastaaPoista
 3. voi kun hienot apinat sieltä kurkistelee..ja kivoja kuvia tullut sivupalkkiin...ompa Tildalla hieno lapinmekko! Meillä valkonen(kuten tiedätkin..) mutta oon kyllä niin säästeliäästi käyttänyt..tää varmaan pelkää että likaantuu ja hankala pestä...

  VastaaPoista
 4. Ihanat apinapöksyt! Minäkin joskus piirtelin samat housukaavat Juju kirjasta, mutta ei taida olla vielä kesälläkään sopivat.. Aivan huippuhienoja nuo sinun viimekertaisetkin ompelukset :)

  VastaaPoista
 5. Ui miten kivoja housuja :D
  Tosi hauskat nuo apinat!

  VastaaPoista
 6. Hauskat housut :) ja mahtava blogi sinulla! Täytyy joku toinen päivä tulla ajankanssa lueskelemaan ja nauttimaan väreistä :).

  VastaaPoista
 7. Onpas pojille veikeet housut menossa!
  Vihreä kangas onkin kaunis!

  VastaaPoista
 8. Täältä apinametsästä kiitellään ihanista kommenteista <3 UGH UGH! :)

  VastaaPoista