lauantai 12. joulukuuta 2009

Sutinaa ja Säpinää!!

Viime viikot ovat olleet taas aikamoista sutinaa ja säpinää! Odotan jo kovasti joululomaa ja että pääsen rakkaitteni luo Lappiin, pois kiireen keskeltä. Joulussa parasta on yhdessä olo, äidin ihana joulupöytä ja lasten riemu.

Viime viikko meni aikalailla perinteisiin Wanhan ajan joulumyyjäisiin valmistautuessa. Olimme siellä siis tänään myymässä tekosiamme ja ihan kivasti kauppa kävikin :)

Tässä viimeisiä tekosiani ja muutamia hauskoja kuvia täältä kotoa...

Tein meille "uniformut" töihin ja myyjäisiin jne.. Tämä tunikamekko on siis ihan aikuisen kokoa. Kuvassa koko: 32-34. Kaava on Mamu Desing / Christina

Sama mekko takaa.. tosi kiva malli!

Tässä samalla kaavalla tehty mekko. Koko on: 92cm ja takaa ihan samanlainen kuin ylempi mekko.


Hello! Olen herra HUU!! Kauan olen jo mietiskellyt millaisia heijastimia tekisin. No tuloksena synty Herra HUU. Toiset tykkää että se on pöllö, toiset taas pitävät vaan kummana kummituksena. Ihan saa itse päättää :)


Ja tässä toinen setti.




Ja heijastimet takaa. Olen pahoillani kuvien kamalasta keltaisesta valosta, mutta salaman kanssa tuo heijastin näyttää niin hurjalle.

Meikkipussukoita. Ihan tuolla perusmallilla. Välissä pehmyt huopavanu.

Tilda tyttömme kaveri täytti 2.v ja lahjaksi hänelle nuken mekon. Ja joo..ylläri, ylläri tuolla samaisella kaavalla kun nuo ylemmät mekot! Hurahdin hieman.. :)



Noita ihania "Homemade" lappuja ostin paikallisesta kangaskaupasta, kun olivat vaan kertakaikkiaan niin nättejä. Ja niitähän pitää sitten pukata joka paikkaan.
Alemmassa kuvassa todistusaineistoa siitä, että meän talon lähes joka ikkuna on täynnä pieniä käden ja nenän kuvia. Tilda niin kovasti tahtois nähdä edes vilauksen tontusta.




Siivoilin kaappeja yhtenä päivänä ja sieltähän löytyi laatikoittain mun vanhoja kisa ja esiintymisvaatteita. Lajinahan mulla on ollut vuosikausia tanssi.. Ja niitä sitten tytönkin piti päässä mallaileen ja aika hilpeelle näyttää. YO!!

Alemmassa kuvassa: "Hei voisko joku auttaa..miten täältä pääsee pois??"

Mie rakastan sinua!!!!!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

  1. Suloisia pöllöheijastimia! Just tänään näpräilin itsekkin pöllöheijastimen :) Tuo mekko on tosi kivan mallinen, pitääkin metsästää jostakin tuollaiseen kaavat.. Tosi kauniita nuo pussukatkin :)

    VastaaPoista
  2. Mahtava tuo essumekon kaava, tässä juuri tuskailen joulumekon mallia hakiessa mutta nyt taisi ratkaisu löytyä. Kiitos! Kauniita juttuja ovat kaikki muutkin tekemäsi.

    VastaaPoista
  3. Ihania herra huu heijastimia! Ja kaikki muukin tekemäsi taas aivan herkkuja ♥

    VastaaPoista
  4. Kiitos kivoista kommenteista! :) Näitä on aina ilo lukea..
    Noiden mekkojen malli on tosiaan kiva ja noita kaavoja saa tilaamalla ne -IINU- blogista.. Sieltä sitten Mamu Desing ja Christina kaava. Paketti tuli nopsaan ja palvelu oli muutenkin loistavaa. Samassa kaavapaketissa siis kaavat lapsille, aikuiselle ja nukelle (Baby Born kokoa). Meillä ei tuota kyseistä nukkea ole, mutta nukke saman kokoinen :)

    VastaaPoista
  5. Oi että miten kivat heijastimet! Ja kaikkea muutakin kivaa näpertelet...löysin vasta tämän ja seurailen tekemisiäsi ;)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihania ja taidokkaan näköisiä käsitöitä! Minäkin tykkäsin mekon mallista ja pöllöistä :) Puhumattakaan söpöstä Tildasta :) Kivoja kuvia hänestä.

    VastaaPoista
  7. kivoja mekkoja..aikuisten nam..sopiskohan tuo malli mulle??? Liljalla en siitä tykänny ku valahti sillai kummasti aina sivulle...kivoja kaikkia oot tehny...ja kivoja kuvia Tildasta...

    VastaaPoista
  8. Kiitos vaan vielä nuken essusta! Se on ihana.
    T: 2 vuotiaan äiti;)

    VastaaPoista