perjantai 4. kesäkuuta 2010

Rrrrakastuin päätä pahkaa..

näihin ihaniin!!! Muutama päivä sitten käveleskelin töistä kotiin ja päätin poiketa paikallisella kirpparilla. Ja onneksi menin.. siellä kohtasin nämä ihanat, lasiset kulhot ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä :) Todella harvoin oikeasti ihastun johonkin niin kuin näiden kohdalla kävi. Tykkään kovasti herkästä, lähinnä pastellin sävyisestä lasista ja tällaista sävyä mulla ei vielä ollutkaan.
Setissä on siis iso kulho ja 6 kpl pienempiä. Niin näen sieluni silmin kuinka me näistä sitten syömme jäätelöä uudella terassilla, jahka se valmistuu.. aurinko paistaa, linnut laulaa ja jäätelö sulaa!! :)
Mulla ei oo mitään hajua mikä tämä setti on? Mikä valmistaja ja minkä maalainen tää edes on?? Kertokaa joku ihmeessä, jos vain on tietoa..ei varmaankaan mikään arvo setti ole, mutta ei sen väliä. Pääasia, että on nätti!

Ja jos on sormivärit täällä hitti, niin on kyllä muovailuvahatkin! :) Nam mitä sävyjä


Nyt mie lähen nukkumaan! Kävin eilen kosmetologilla ja lupasin "hoitajalle", jotta tästä lähtien nukun yöni. Paha tapa kun on huudattaa noita ompelukoneita öiseen aikaan :)
Mukavata viikonloppua kaikille!


9 kommenttia:

 1. Aivan ihanat astiat!Tulee jotenkin syreenit mieleen.Alkuperästä en kyllä osaa sanoa mitään mutta tärkeintä että sykähdyttää.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kulhoja :) Kelpaisi minullekkin! Jotenkin ovat tutun näköisiä, mutten osaa kyllä sanoa mistä..

  VastaaPoista
 3. täällä kans koneet huutaa öisin. menin viime yönä nukkumaan klo 5.. 0_o :D

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit lasi-astiat! Mullakin tuli ihanat syreenit mieleen nista :) Ja on muuten tosi herkun väriset muovailuvahat!

  VastaaPoista
 5. Oi, meidän mummolla on juuri noita samoja lasiastioita ja mikäpä muu niistä tulee mieleen kuin kesä, jätski ja mansikat :)

  VastaaPoista
 6. Minäkin rakastuin noihin sinun astioihin, ihanat:)

  VastaaPoista
 7. Ohoh, onpas kauniita astioita :)

  VastaaPoista