torstai 17. kesäkuuta 2010

Pikku Anna sai uuden kodin..

Tildan kamu 2,5.v Anna sai uuden kodin! Tupareita juhlittiin tänään ja kyllä oli hulinaa ja huisketta kun iso lauma polven korkusia laittoi parastaan. Hauskaa seurattavaa! :)
Tuparilahjaksi Annalle vietiin nimikko hernepussit.. Mietiskelin millä sen ikäinen tykkäisi touhuta ja mieleen tuli nuo hernepussit, jotka ainakin Tildan suokkareita ovat. Tykkää kävellä pussit päänsä päällä pitkin viivaa jne. Ja lisäksi applikoin velourilla nimikirjaimet pusseihin, jotta voi sitten omaan nimeään opetella "kirjoittelemaan".
Pusseissa käytin väreinä valkosta, punaista ja vihreää..vaaleanpunaisella applikaatio tikillä.
Tuli kivan raikkaat mielestäni ja jotenkin tämä raidallinen on ehkäpä mun suosikki näistä.. tai pilkullinen..ei osaa päättää! :)

tai sitten tuo mansikka... Näitä tulee varmasti tehtyä vielä lisää synttäreille, kastejuhliin (jos vaan nimen tietäis!), nimppareille jne.

Jos joku tahtoo näitä tilata lahjaksi, niin sekin onnistuu tietty :)

Ja pitihän hernepusseille jokin pussukka tehdä mukaan, jotta eivät ole pitkin poikin uutta kotia.. vaikka ovathan nuo aika hauskoja väriläiskiä siellä uuden ikioman huoneen lattialla.
Totta puhuakseni, minun oli tarkoitus applikoida tuohon pussiinkin teksi "HERNARIT", mutta en kertakaikkiaan ehtinyt, kun tuli jo kiire juhliin!!
Tai vaikkapa vaaleanpunainen sydänkin olisi ollut kiva ..
Ja lisää nimikkojuttuja! Nämä pipot tein kaksoispojille jo jonnin aikaa sitten tilauksesta, jotta eivät mene aivan sekaisin keskenään..ei sentäs. Pipot ovat molemmat joustofroteeta ja applikaatiot velouria.
Blogini odottaa vielä ulkomuotonsa uudistusta. Siihen tarvitaan vähän aurinkoa, kameraa ja aikaa. Tällä lookilla mennään nyt tovi..ja itse asiassa ei tääkään niin kamala oo, tai sitten mun silmä alkaa vaan tottua..
Nyt mukavaa viikonvaihdetta kaikille. Meillä onkin tiedossa mukava viikonloppu. Lauantaina matkataan Helsinkiin. Tildalla on homeopaatilla käynti ja sieltä sitten palkinnoksi matkataan korkeasaareen (pitäkää peukkuja, jotta ei koko ajan ainakaan sataisi!). Yö vietetään Flamingossa ja tietysti kylpylään pulikoimaan heti sunnuntai aamusta. Iltapäiväksi ajellaan takasin kotiin ja naapurin serkkutytön 1.v synttäreille.. Hauskaa tiedossa siis :)
Mutta mikä parasta.... saamme huomenna rakkaan pikkusiskoni yökylään! Siitä onkin aikaa.. Tervetuloa sisko-kulta!
Nyt heipppa hei!


9 kommenttia:

 1. Ihana idea laittaa nimi hernepusseihin! Mullakin odottaa pussillinen herneitä, jos joskus saisi pussukoita tehtyä, remonttihommelit vie nyt kaiken ajan.. Hienot nimikkopipot myös :)

  VastaaPoista
 2. Siis aivan mielettömän ihana idea nuo hernepussit kirjaimilla varustettuna! Sopivat niin monen ikäisille lapsille ja molemmille sukupuolille!
  Täytyy kyllä joskus lainata ideaa ja ommella tuollaiset lahjaksi :)
  Myös Omat lapset tykkäisivät varmasti myös leikkiä niiden kanssa. Kiitos valtavan hyvästä ideasta :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hauska ja omaperäinen lahjaidea noi hernepussit, ei varmaan saanut Anna toisia samanlaisia :D

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanan värisiä! Niin raikkaita! Ja ihana idea laittaa nimen kirjaimet noihin. :)
  Mekin ollaan menossa viikonloppuna Korkeasaareen. Pistän sormet ja varpaat ristiin meille molemmille, ettei satais!

  VastaaPoista
 5. Ihana idea nuo kirjaimet hernepusseihin! Täytyy itsekin pitää mielessä hyvänä lahjaideana. Ja voisihan sitä omille lapsillekin tehdä. :)

  VastaaPoista
 6. Vitsi miten herkullisen näköisiä hernepusseja ja kiva tuo pussukkaideakin niille. Nimipipot tosi kivat myös!

  VastaaPoista
 7. Kauniita hernepusseja ja kivat nuo kirjaimet! Minä tein noita kasan töihin tässä taannoin ja lapset tykkäsivät kovasti! Mitä yksinkertaisempi juttu, sen paremmin toimii... Täytyy itsellekin myöhemmin tehdä. Nuo on kyllä nopeita, yksinkertaisia ja edullisia tehdä, kunhan vain ryhtyy hommiin... =)

  VastaaPoista
 8. hienoja hernepusseja.Itekkin olen tehnyt nimi hernepusseja, mutta kankaanpaino tekniikalla :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos!
  Kyllä noilla pussukoilla onkin sitten leikitty! Ne on ihan suosikkihommia tässä uudessa kodossa:)
  Ihan mahtava idea oli!
  Toivoo Annan Äiti

  VastaaPoista