sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Hulituli hei ja kiirettä pitää!!

Kyllä taas on ollu hulinata ja meininkiä...piiiitkä aika on kulunut mun viime bloggauksesta ja päivät suorastaan laukkaa!! Meidän talon ulkoverhoilukin on vihdoin valmis ja kohta on telineetkin purettu. Pääsen räpsäiseen muutaman kuvan ehkäpä pian. Eilen saimme perheeni lapista meille syyslomaviikon viettoon ja on niin mukavaa kun rakkaat on lähellä ja pulla talossa tuoksuu..rakas siskoni ja äitini niitä tekivät. NAM!
OnnenAitassa eletään edelleen onnellisia hetkiä ja muutaman tekosen tähän nyt laitan mukaan. Kellokin on jo vaikka ja mitä. Näkyy tässä mun tekstissä, kun unimatti heitti hiekkaa jo pari tuntia sitten. Nyt unille.. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille. Zzz zzz..
Pari pikkulaukkua..on leveydeltään sellainen CD levyn kokoinen.

Uni/hipsutus rättejä pienille pilteille applikaatioilla..
Lompakkoja ranne nyörillä..itse ainakin jätän lompakkoni minne sattuu ja remmi on tarpeen.Velour mekko kukka-applikaatiolla ja päälystetyillä napeilla. Tämä oli iso vanha verkkatakki.

7 kommenttia:

 1. Tosi ihania ompeluksia!!=)Kaikki kelpais meillekkin!

  VastaaPoista
 2. Kivoja on ja livenä ihanampia vielä, laita sitä virkattua kun saat valmiiksi... Mun blogissa on sinulle jotain =)

  VastaaPoista
 3. Ihania omepeluita ♥ Minun pitäisi myös ommella noita unirättejä kun edellinen paisui peitoksi niin ollaan edelleen sellaisia vailla :)

  VastaaPoista
 4. Ooh... niin kauniita. Olen usein käynyt katselemassa, mutta nyt oli pakko kommentoida kun niin kauniita kankaita sinulla kuten aina :) Jatka samaan malliin, näitä on ilo katsella!

  VastaaPoista
 5. Valtavan ihania ompeluksia, pakko minunkin sanoa. Minä kuulun myös niihin, joilla lompakko on aina jossain... ja kännykkä, sekä aivaimet. Kännykkään voi aina soittaa, mutta lompakkoon on hankalampi ;D

  VastaaPoista
 6. Ihania lompakoita! Oletpa taitava käsistäsi. :)

  VastaaPoista