tiistai 13. heinäkuuta 2010

Ihanan pienen Osku vauvan tuliaiset..

Lomailut lapissa jatkuu.. lämmintä piisaa täälläkin ja mulle ihan sopivasti. Etelässä kuulostaa helle jo vähän turhankin kovalle meikäläisen makuun. Aivothan sellaisessa kuumuudessa mulla pehmenis :)
Tänään kävimme katsomassa suloista Osku vauvaa ekaa kertaa. Ihana, ihana, ihana.. ei muuta voi sanoa! Ja pitihän Oskulle jotain kivaa tuliaista viritellä. Kokeilin tehdä sammakko helistimen ja kiva siitä tulikin. Ihania helistimiä olen nähnyt mm. Paapiin blogissa ja tällainen on kyllä oiva lahja vasta syntyneellekin. Kaveriksi sammakolle tein samasta kuosista reissupussin. Kätevä vaipoille ja vaikkapa likapyykille.Ilmat ovat olleet niin kauniit, että uida luikutella voi surutta. Tilda tykkää kovasti (no kukapa naper ei!), vaikka onkin kylmän veden kanssa aika lailla yhtä arka kuin mie. Mie kuulun siis siihen "hitaasti mutta varmasti" uimarikuntaan... sydän mulla varmaan pysähtyis jos vaikka juosten veteen yrittäisin päästä :)

Huomenna kyläilyt jatkuu..ihanaa nähdä ystäviä!!

-Lapinka-

9 kommenttia:

 1. No meiltä löytyy sellainen lapsi joka ei veteen mene. Järvessä ei kastele edes varpaita, kotipihan uima-altaassa saattaa pikaisesti jalan uittaa mutta ei puhettakaan että sinne istuisi.
  Kumma tapaus !

  VastaaPoista
 2. Ihana sammakko ♥ :)

  Vedessä pitää olla aina kun vain voi!

  VastaaPoista
 3. Ihania viemisiä.
  Helle hellii, lapset kulkevat uimarannan ja kodin väliä tiuhaan tahtiin. Ihanaa lomaa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Hauskat tuliaiset, ihana lapsukainen ihanassa lätsässä. Pitääkin koittaa löytää vastaavan lätsän kaavat :)

  VastaaPoista
 5. Ihania, varsinkin toi helistin, ai ai :):)<3

  VastaaPoista
 6. Ihana helistin, varmasti vaavi tykkää!

  VastaaPoista
 7. Minä haaveilen pienestä Osku-vauvasta, että eräs minulle tuttu henkilö tekisi Osku-vauvan, jonka hoidossa minä saisin olla apuna ja osallistua Oskun hoitamiseen ja vaistoan ja tiedän sen, että hän antaisi ja antaa minun hoitaa vauvaansa jos sellaisen saa. Ihana varmasti oli sekin Osku-vauva jonka sinäkin näit. Jos haluat lukea juttuja eräästä haaveissa olevasta Osku-vauvasta, niin jutut löytyy sivuilta http://esirukouksia.blogspot.fi/ ja sinäkin voit lueskella blogiani ja jos haluat, liittyä siihen jäseneksi. Mitä Osku-vauvalle nykyään kuuluu? Osku on varmaan jo lähes 3v tällä hetkellä :) eli ei enää vauva.

  VastaaPoista