torstai 6. toukokuuta 2010

Tildan keittiössä tapahtuu..

Erikoisuutena tästä keittiöstä saa mm. makeita kakkuja, joiden lisukkeina tulee KANANMUNIA, porkkana-ruisleipä höystöä ja lisukkeena KANANMUNIA, sekä tietty Tildan muusia kera KANANMUNIEN! :) Kokille ei auta vastalauseet, hän RAKASTAA KANAMUNIA! Ja kun niitä tarjoillaan on parempi olla hiljaa ja nautiskella talon antimista.

Meidän iskä (mieheni siis) teki pienelle kokki kolmosella hellan ja mie somistelin sitten tuon keittonurkkauksen. Tämä siis nyt "ensihätään" kun se leikkimökki on vielä projektin alla. Tää nurkkaus siis on meillä keittiössä. Mie kokkailen tuossa vasemmalla, vieressä kettiö saarreekkeen luona.. Tilda kun on innokas kokkailija ja aina haluis olla apuna. Nyt voidaan vierekkäin puuhastella. Ja ihan varppina tulee tytön keittiöstä yhtä hyvää syötävää kuin isommastakin.. ellei jopa parempaakin! :) Ainakin on mielikuvitus rikkaampaa..ja niin kovin KANANMUNA voittoista!

NAM!!!!

8 kommenttia:

 1. Hieno hella ja Tildan menyykin kuulostaa varsin herkulta :D Kyllä tuossa kelpaa kokkailla :)

  VastaaPoista
 2. Hieno hella ja muutenkin tosi kivan näköinen keittonurkkaus. Löysin blogisi tänään sattumalta ja ihastuin täysillä!! :)

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen keittiö! Kyllä itsetehdyssä on niin sitä "jotakin", aivan eri kuin ostohellat! Ja varmasti myös paljon kestävämpikin! Iloisia kokkaushetkiä Tildalle!

  VastaaPoista
 4. IHANA... meillekin tollanen (harmi vaan, ettei mahdu)

  VastaaPoista
 5. Ihana keittiö! Kyllä tuolla kelpaa kokata :)

  VastaaPoista
 6. Aivan IHANA keittiö! Todella nätisti sisustettu ja niin ihania astioitakin, tykkään tosi paljon.

  VastaaPoista
 7. Voi miten herkullinen keittiö! Ihania astioita, itsekin koitan aina metsästää noita emaliastioita tytön keittiöön, mutta niitä ei tunnu löytyvän millään.

  VastaaPoista