lauantai 10. heinäkuuta 2010

Terkut Lapista!

Terkkuja täältä Lapista JÄTTI POSTAUKSEN merkeissä !
Tulimme tyttösen kanssa kaksistaan lomailemaan tänne lapin mummulaan (iskä tekee piiiitkää työpäivää kotosalla) Rovaniemelle ja juhlimaan kummityttöni rippijuhlia. Lomailemme tällä kotimaisemissa n. 1,5 vkoa ja ihanaa on nähdä taas ystäviä ja rokkailemaankin lähdetään ensi viikonloppuna Simerockeihin :)

Ennen lomille lähtöä tein tilauksesta mm. kesälätsiä, mutta en nyt niitä ala tähän postailemaan, kun niitä on postailtu jo ihan nokko. Saman mallin hattuja löytyy tuolta päähineet osiosta.
Myyntiin tei muutamat tunikamekot, niitä voipi tiedustella sähköpostin kautta jos kiinnostus heräsi.
Työt kulkeutuivat mukaan tänne lappiinkin. Siskon koneita saan käyttää ja lätsiä pukkaa edelleen ja muutama mekkokin on kuvioissa.

Nämä kolme mekkoa siis myyntiin.. koko on n. 86-98 cm.. aika väljä malli niin menee monen kokoiselle muksulle

Kaikki materiaalit mekoissa on kierrätettyjä.. muistaakseni verhoja taisivat olla kaikki.

Tämä muumi verho on mielestäni jotenkin aivan ihana.. hyvät sävyt ja näissä ei vielä ole sitä nykypäivän pyöreää muumi meininkiä.. tykkäsin enemmän tästä vanhasta karummasta muumi hahmosta.

Muumi mekko takaa..Nipsu on mun lemppishahmo muumeissa :) Ihana tohelo..

Vielä oli tätä äidiltäni saamaa nättiä sydänkangasta jonnin verran.. mutta ei sen verran että olisi ihan pelkästään mekoksi riittäny. Helmaan siis hiukan tuota keltaruutuista jatkoksi. Ihan hauska näinkin.

Sini-keltasävyisenä tätä kangasta löytyy vielä pari verhollista.

Keltaiset joustofotee potkarit kumppareilla meni tilauksesta. Toiveena oli retroa ja tässä lopputulos :)
Kokoa haalareilla on 86 cm, vaikka kuvassa kyllä näyttävät ihan meikäläisen kokoisilta!! Lahkeessa tosin on aika reilusti mittaa ihan tarkoituksella, jotta on kasvuvaraa.

Applikaatio on velouria ja vuoressa raidallinen frotee. Ja voihan, voihan!! Samanlainen kukkahan potkareista löytyy myös pepun päältä!! Mie oon sen ihan vallan unohtanu kuvata.. heh

Tässä vielä haalarit meän tytön päällä. Ja ihan itte on tyttö shortseiksi haalarit nostanu.. noh, hellehän nyt on! Ja voittehan arvata mitä tyttö kuvassa töllää... no Ti-Ti nallea tietty!

Ennen Rovaniemelle matkaamista koki Tilda varmasti yhden tän kesän tähtihetkistään. Kävimme meinaa Ti-Tin talossa Ikaalisissa ja voi sitä riemun määrää!!! Nalleja tyttö rutisteli ja halaili monen monta kertaa ja puuhaa talossa riitti vaikka kuinka. Talossa järjestettiin lasten laulutunti ja kaikki halukkaat pääsivät lavalle laulamaan ihan oikeaan mikrofoniin Riitan kanssa. Niinhän se Tilda sinne kipusi ja laulaa täräytti n. 100 päiselle yleisölle... "tähtöset, tähtöset vilkuttaa, tuiketta tuiketta maailmaan....jne.." Oli siinä tippa herkässä tällä äitillä :)

Maalaushuone oli yksi suosikki aktiviteeteista.. monta kertaa käytiin maalauspuuhissa. Ja jälleen oli minullakin hyvä syy päästä räpimään!

Tampereelta Rovaniemelle matkattiin päiväjunalla. Voi veikkoset se autolla matkaaminen sama matka (700km) on lasten leikkiä verrattuna junaan, jossa lapsi ei tietenkään halua olla hetkeäkään paikallaan, ellei nuku. Ihan hevillä en kyllä päiväjunaa enää käytä.. huoh.. no mutta perille päästiin ja kaikilla jo nauratti Rovaniemen päässä!

Tildan riemua mäenlaskun merkeissä junassa..

Ohhoh!! Jösses mikä postaus.. toivottavasti jaksoitte lukea!
Nauttikaa lämmöstä ja mukavaa viikonloppua!
Ai niin!! Vielä ehtii loistavasti mulaan ONKIJAISIIN!! Ei muuta ku arvailemaan vaan :)

-Lapinka-

14 kommenttia:

  1. Kauniita nuo mekkoset! Taas niin ihanat värit! Minäkin tykkään enemmän noista klassikko-muumeista ja niistä on tehty niin kauniita kankaita. Ootte melkein meidän naapurissa käyny. =)

    VastaaPoista
  2. Luin ihan kaiken :) Ihanaa luettavaa.
    Voi nuita sinun ompeluksia. Ihan mielettömän sykähdyttäviä. Valtava ompeluinnostus aina tarttuu mutta aika ei nyt anna myöten. Mekin käytiin rovaniemellä, vanhalla opiskelupaikkakunnalla viikonloppulomalla. Mukava kaupunki!
    Ihanaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  3. Kiitos taas silmänilosta ja inspiraatiosta :)

    VastaaPoista
  4. Jaksoin lukea ;) Upea muumimekko, tuon kun sais omalle tytölle... Mistä mekon kaava, onko omasi? Reipas pieni laulaja :)

    VastaaPoista
  5. Tervetuloa vaan Rovaniemelle! :) On ainakin ollu hyvät ilimat!

    VastaaPoista
  6. Jaksoin lukea, sanasta sanaan ja ihan loppuuna asti ;)
    Ihanaa luettavaa, ihania kuvia ja ideoita....ja ylisuloisia ompeluksia!
    Nuo tunika-mekkoset ovat niin ihania! Ja nuo haalarit myös! Tuo muumi-tunika on kyllä niin paras :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos jälleen mieltä lämmittävistä kommenteista! :) Heidi: Missäs päin te asutte? Tampereellako? Ja meän Tilda olis kyllä ihan kade, jos tietäis että asutte Ti-Ti perheen naapurissa :)
    Piupau: Hauska kuulla, että olet asustellut Rovaniemellä opiskelun merkeissä..niin kuin niin moni muukin! Ohan tää tällänen varsinainen opiskelukaupunki. Emma: Kaava on Farbenmixin Hannah tunika.. vähän oon kyllä kaventanu ja tehny lyhyellä hihalla. Kiva kaava! Kaisuliina: Voi kiitos! Joo ilimoista ei oo kyllä moitteen sijaa..hei jos satut jossain näkemään / tunnistamaan niin nykäse hihasta! :) Kiitos kaikille muillekin kommentoijille ja ihanaa kesää!

    VastaaPoista
  8. Voihan voihan.. mie unohin täysin vastat sinulle Minnariitta: Tunikan hinta on 22eur. Jos kiinnostus heräsi, niin laita viestiä tuonne minun sähköpostiin :)

    VastaaPoista
  9. Ihana muumimekko, voi mahoton! Ja nuo kukkapöksyt, aiai :)

    VastaaPoista
  10. Voin vain kuvitella millaista on ollut matkustaa lasten kanssa junalla 700km... huh huh. Toki autollakin se on ihan tuskaa, mutta siellä on vain oma perhe, jokaisella paikka jossa on istuttava turvavöissä kiinni ja on mahdollisuus pysähdellä.
    Aivan ihanat tunikat :)

    VastaaPoista
  11. Parkanossa asustellaan. Eli noin 30 km Ikaalisista pohjoiseen. Varmasti myöhemmin tulee Ti-Ti-nalletalossa vierailtua. =)

    VastaaPoista