tiistai 10. elokuuta 2010

Tilauksesta tekastua..

Pidennetty viikonloppu vietettiin Rovaniemellä häähumuissa. Olen tänä kesänä saanut olla mukana kaksissa aivan upeissa häissä. Molemmat morsiammet ovat erittäin hyviä ystäviäni ja kyllä siinä on ollut tippa herkässä kaikilla! Aivan mahtavia hetkiä koettu yhdessä ja niitä hetkiä en varmasti unohda koskaan :)
Palautumiseen on mennyt näiden häiden jälkeen tavallista useampi päivä..molemmat häät kun olivat 2 päiväiset..huh huh.. :)
Noh, mutta sitten tilausompeluksiin. Kaksoispojille tein raidalliset shortsit joustofroteesta. Eteen applikoin molemmille ihan simppelit laivat. Froteet on molemmat lasten metsoloilta ja etenkin tuo petrooli-valkoinen on mielestäni aivan tosi ihana! Niin raikas..


Lahkeensuut "kanttasin" resorilla ja vyötärölle resori myös. Shortsien kaava on ihan omasta hatusta heitetty. Oranssi ja petrooli toimii kyllä keskenään tosi hauskasti.. tykkään!


Applikaatiot velour tilkkuja.


Muumitunika myöskin tilauksesta.. kokoa 104cm.

Sama tunika takaa..

Minulla on täällä kotosalla menossa yksi aika hauska projekti, mutta siitä lisää myöhemmin, kunhan saan kuvia otettua ;)
Nyt kaikille oikein hyvää yötä...
-Lapinka-





13 kommenttia:

  1. ihanat shortsit ja muumitunika. olenkin miettinyt millasia vaatteita noista muumikankaista saisi kun ne on tosi kivoja.. mitähän niistä voisi pojalle.. hmm..

    VastaaPoista
  2. Nam, shortsisi ovat kyllä tosi hienot. Hyvän näköinen aplikaatio.

    VastaaPoista
  3. Voi mitkä shortsit!Täytyy tilipäivää odotella ja katsoa saisinko ens kesälle jo varastoon tilattua tuollaiset,etsin froteeshortseja turhaan tänä kesänä.Tai olihan niitä jokunen tarjolla muttei kivoja.Metsolan edelliskesäiset meni onneksi vielä mutta ens kesälle niistä ei enää ole.Materiaali on kestäny kyllä tosi hyvänä vaikka on paljon käytetty.

    VastaaPoista
  4. Ihan mahtavat shortsit. Näyttävät niin kesäisen herkullisilta ja pirtsakoilta! Tuo purjevene on kyllä piste i:n päälle! Ja aivan mieletön tuo muumi-tunika!

    VastaaPoista
  5. Hienot pöksyt,tykkään väriyhdistelmistä kovasti.

    VastaaPoista
  6. Ihania vaatteita, shortsit on niin pirteitä ja muumitunika on aivan mahtava!

    VastaaPoista
  7. Mielettömät shortsit ja mekko! :)

    VastaaPoista
  8. Mahdottoman suloisia ompeluksia taas :)

    VastaaPoista
  9. Voi kuinka kivoja ompeluksia taas! Shortsit on kyllä tosi söpöset ja aivan ihanat värit molemmissa :)

    VastaaPoista
  10. Ihania ompeluksia, kuten aina!
    Voi että, toi Tilda on kaunis!

    VastaaPoista
  11. Apua apua miten ihania kaikki taas!! ♥

    VastaaPoista
  12. Iiiks täältäkin, ihania! Söpöset shortsit ja toi muumi tunika, ai ai <3

    VastaaPoista
  13. Kiitos kaunis kaikille kommenteista <3 Täällä muhii jo seuraava idean tynkä noista ihanista raidallisista frotee kankaista.. raidan on mulle nyt ihan pop!
    Unikuu: Mites olis vaikkapa löysät, vähän sellaset reisitasku malliset pöksyt pojalle? :)

    VastaaPoista