maanantai 21. kesäkuuta 2010

Peppi meiningit ja eläinten parissa

"Kaikki on vinksin vonksin, tai ainakin heikun keikun.."
Jälleen huvikummun meininki antaa inspiraatiota.! Tildalle tein tunika-mekon jo tutuksi tulleella Hannah kaavalla. Kankaita valitessani mietiskelin, jotta haluan jotain säpäkkää ja jonkun sellaisen yhdistelmän, jossa on KUNNOLLA kontrastia..jotain sellaista mikä ei tosiaankaan tulisi ekana mieleen ja mitkä eivät sovi ollenkaan yhteen heti ensi silmäyksellä.
Ja tulos on tässä!
TADAA!!
Olen niiiiiin tyytyväinen! Tuo kukallinen kangas on minun makuuni vähän liian retro Tildalle pelkästään, mutta kun siihen "pukkasin" tuon ihanan raidallisen kankkaan, niin johan raikastui. Tuo tasku tavallaan kivasti kokoaa kuosit yhteen.. vai miten sen sanois? No, kyllä te tiiätte! :)


Ja pikkuliina tännekin..tuo vähän herkkyyttä. Kankaat kaikki on kierrätettyjä.. verhoja olivat molemmat.

Tildan serkkutyttö naapuristamme täytti ihka ensimmäisen vuotensa ja synttäreitä juhlittiin sunnuntaina. Pikku sankarille tein samalla idealla hernepusseja, kuin aikaisemmassa postauksessa. Kovin tuntuivat olevan mieluiset pussukat :)

Nämäkin on vanhoja kankaita ja kirjaimet applikoin turkoosista velourista.. itse asiassa mun vanhoista verkkareista!

Mun blogi ei oo shoppailublogi, mutta nämä on pakko näyttää, ihan vaan jo siksikin, että jos joku muukin on näihin mieltynyt, niin ovat nyt tarjouksessa!
Eli tilasin päivänsankari Santralle tuon vasemman puolimmaisen poltetun oranssin Fjällrävenin ja Tildalle samalla tuon keltaisen..., nää on niin ihania ja olen jo kauan haaveillut näistä. Nyt ne sitten oli Retkiaitassa tarjouksessa 29eur kpl, niin oli pakko investoida.
Tuonne oranssiin siis sujahti nuo aikaisemman kuvan hernepussit.
Tässä vielä mekko Tildan päällä.. ja huomatkaa kuinka terveelliseltä näyttää tytön lautanen synttärikutsuilla! Ja syy on ihan vaan se, että ei riepu saa syödä/juoda maitoa, eikä vehnää tällä hetkellä ollenkaan.. toivottavasti ei ole lopullista tää tämmöinen ruokavalio.

Lauantaina käytiin Korkeasaaressa. Oli mukava ja leppoisa reissu.. kuvassa tyttö, iskä ja karhu.

HUI leijonia!

Matkamuistoksi piti tukkia taskut täyteen käpyjä..

Nää karhut oli ehdoton suokkari Tildalle. Tuo kuvassa näkyvä köriläs meni oikeasti 50cm päästä tuosta lasista. En vaan ehtiny siitä kuvaa saada.. ja olisittepa kuullu, kuinka kovaa ja korkealta tyttö kiljui..siis ihan innoissaan, ei kauhuissaan.

Rusinatauko on tärkeä juttu.. ja sitten taas jaksaa!

Selkeästi sukua olevat sammakot.. ja yks sammakon poikanen, joka tarvii välillä tirsat.
Nyt tää sammakko lähtee nukkumaan! Huomenna päivä uusi.. Toivon teille kaikille aurinkoista je leppoisaa tiistaita!













8 kommenttia:

  1. Huippuyhdistelmä tuossa mekossa, toimii mahtavasti!

    VastaaPoista
  2. Todella suloinen tuo mekko ja ihana kangasyhdistelmä!
    Itsekin tykkään noista Kånken-repuista. Varmasti mieluinen lahja! Ja nuo hernepussit sykähdyttävät ja ihastuttavat edelleen. Ne ovat niin kiva ja persoonallinen lahja, jolla voi todella leikkiä. Pitäisi itsekin ryhtyä ommella lahjaksi pussukoita valmiiksi, ettei tämä loistoidea pääse unohtumaan :) Kiitos vielä valtavan hyvästä ideasta!

    VastaaPoista
  3. Herkullisia kuoseja! Hernepusseja täytynee myös kokeilla tehdä, kun meilläkin asustaa yksi pian 1-vuotias tyttönen...
    Blogiisi on ihana tulla "ideavarkaisiin"!

    VastaaPoista
  4. Aivan nappi tuo tunuka, miten rohkenitkin yhdistellä noin rajusti, mäkin haluun. Hernarit ja reput, makeita.

    VastaaPoista
  5. Juu, tiedetään... Kaunis tunika ja kukkanen piste iin päälle! Nuo reput on ihania, tahtoo kans! Samoin hernepussit, ihanat värit!
    Toivottavasti Tildan rajoitukset poistuu. Meillä on Tyttösellä kanssa maha temppuillu hetken ja vähän huolettaa, kun itsellä on keliakia... Toivottavasti paranisi pian.

    VastaaPoista
  6. Valtavan hieno tunika! Ite en varmaan olis ikinä yhdistänyt noita kankaita (siis en olisi tajunnut yhdistää), siulla on silmää :) Tiedätkö, mistä tuon kaavan voisi löytää? Blogiasi on muutenkin aina yhtä piristävää lukea!

    VastaaPoista
  7. Samat sanat, kivoja ideoita ja ihana mekko. Minäkin kaipaisin tietoa mistä se kaava on. Meillä neiti oli aivan samanlainen muuten allergioineen, mutta 2v iässä kaikki katosi ja voi nyt syödä kaikkea (sitä ennen kortilla lähes kaikki: maito, viljat, muna, soija, kala, vihanneksia ja hedelmiä aika liuta)... Tsemppiä.

    VastaaPoista
  8. Voi kiitos ihanat naiset ihanista kommenteistanne! Tunikan kaava on farbenmixin Hannah tunika. Niitä myy suomessa ainakin Iinu, mutta oli ainakin muutamia viikkoja sitten loppuneet. Kannattee kyselle Iinulta :) Ja tosi hauska kuulla, että hernari idea on antanut inspistä muillekin. Hyvä,hyvä! Kaikki vaan pusseja tekemään :)
    Heidi: voi toivottavasti teillä masun temppuilu helpottuu. Eihän se keliakia pienelle tieten kiva olisi, mutta jos niikseen olisi, niin hyvähän se olisi tietää mistä temppuilu johtuu. Päivi: Toivon niin kovasti, että meilläkin tämä ruoka-aine herkkyys katoaisi jossain vaiheessa. Tilda juuri täytti 2 ja nää oireet on alkanu vasta n. kolme kuukutta sitten. Pidetään peukkuja siis!

    VastaaPoista