maanantai 8. maaliskuuta 2010

Megapostia sisustamisen saralla!

Täällä meillä käy hulina ja tohina.. Siskon viisi lapsinen pesua lapista on meillä hiihtoloman vietossa! Ihanaa taas nähdä pitkästä aikaa ja kyllähän tämä on meän tytölle ihan luksusta kun kokoajan on leikkikaveria ja seuraa :)
Kevättä täällä rinnassa ja koti saa tietty uutta "asustetta" auringon valon innoittamana.. Ompelin yläkertaan, tytön kammariin univerhot. Tytön sänky siis on tuommoisessa pienessä syventeessä, jossa katto on matalalla. Kysyin Tildalta, että mikä on kiva eläin ja sain vastaukseksi "peehonen", joten ei muuta kuin kone laulamaan. Ja saikin laulaa tovin. Kuva on noin 60cm korkea. Lisäksi toiseen verhoon applikoin kukkasia. Kun tyttö kasvaa ja sänky muuttuu isommaksi toimii tää vielä paremmin ja lisäksi ompelen vielä tuohon keskellekin verhot jotta saa ihan majaksi halutessaan.
Tämän mielestäni aivan ihanan maton löysin kirpparikierrokselta Kotkasta.
Tuo vihreä "satutuoli" on tekosiani opiskeluajoiltani..
Olohuoneen seinälle tein raikasteeksi pitsitaulu kollaasin. Siis ihan vaan pitsiliinoista ja verhoista leikkasin palasia ja taakse värillistä kartonkia ja ei ku seinään. Näihin olisi kyllä tarkoitus koota kuvia rakkaista ihmisistä ja hetkistä..kaikki aikanaan :)

Meille töihin toi asiakas myyntiin tällaiset aivan ihanat verhot! Näen ne niin Tildan leikkimökissä, keittiö nurkkauksessa. Mökkiähän ei vielä ole, mutta piirustukset ovat jo valmiit ja kesällä mökki olisi tarkoitus rakentaa. Tosi hauskaa ku näissä lukee suomeksi!
Lisää kivoja Kotkan kirppis löytöjä. Namusen värisiä keittiö pyyhkeitä ja pari ihanaa mukia keräelmiimme. Meillä siis kaikki mukit on erilaisia..

Kotkasta edelleen hauska kello, joka raksuttaa ku mummon kammarissa konsanaan, pieni sievä laukku minulle ja herkullista/loisto kuntoista kangasta ison liinan verran. Liina menee ompeluksiin.

Ja vihdoin.. olen jo kauan haaveillut keittiöön lisätasosta. Noh, mieheni laittoi hihat heilumaan ja sellaisen tässä muutama päivä sitten tekaisi. Minä sitten annoin sille tuollaisen pastellin keltaisen sävyn. Nam!! Verhot on vanhaa lakanaa ja siellä takana on siis myös hylly kuivatarvikkeille ja hyllyn alla korit kierrätyspahveille ja papereille. Mie haluan aina kaikki piiloon! :)

Tuon kivasti patinoituneen leipälaatikon löysin viime kesänä täältä heinolasta, eräältä pihakirppikseltä.
Huh..tulipas tästä eepos! Toivottavasti jaksoit lukea :)
Me lähdetään koko kööri huomenna viettämään kylpyläpäivää Flamingoon. Kivaa!
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille..niin ja hyvää naistenpäivää arvon ladyt!









13 kommenttia:

  1. Onpas kivat verhot nyt Tildalla=) Ja hieno matto Kotkasta ja mukitkin kivat. Ja tietty keittiötasokin hieno somisteineen=)

    VastaaPoista
  2. Minä jumituin katsomaan tuota toiseksi ylintä kuvaa varmaan 10min ajaksi. Siinä on niin ihana tunnelma, että pystyn jo tuntemaan tuon ikkunasta tulevan valon kasvoillani. Oih, tulee mieleen lapsuuden kesät mummulassa jossa oli tuollainen saman mallinen huone. Kiitos tästä!!

    Upeita kuvia ja upeita löytöjä:) Lupaathan postailla leikkimökistä sitten kun se valmistuu:)

    VastaaPoista
  3. Ihanat verhot ja muutenkin ihanannäköistä teillä!

    VastaaPoista
  4. Upeat ompelukset ja ihanat kirppislöydöt - etenkin ne verhot

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana peehos-verho! Ja lastenhuone on muutenkin tunnelmaltaan upea:)

    VastaaPoista
  6. Eksyin tänne ekaa kertaa. Aivan ihanat verhot ja huippuidea rajata lapsen makuusoppi noin. Muitakin hienoja ideoita, palaan paremmalla ajalla lukemaan lisää!

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana huone Tildalla! Nuo verhot on tosi kauniit! Ja kiva tuollainen vähän hämyinen nukkumasoppi, toimii varmasti kivasti myös majana. Ja tuo matto on myös todella kaunis! Ja muutenkin ihan huippulöytöjä! Etenkin tuo sininen kangas leikkimökkiin! Ihan meinaan pakahtua... =)

    VastaaPoista
  8. OIH mikä huone, jokaisen pienen tytön unelma. <3

    VastaaPoista
  9. Oi mitä asioita! huoh. Uneksin kaikesta näistä minäkin.

    VastaaPoista
  10. Voi vaikka mitä ihanaa! On kyllä megapostaus tosiaan. Aivan ihana sisutus teidän tytön huoneessa ♥ Ja herkkuja kankaita ja ja kaikki!!

    VastaaPoista
  11. Voi kuinka paljon ihania kommentteja luettavana! KIITOS! <3
    Ja heippa Elina ja VillaMinttu, kivaa kun tekin tulitte pistäytymään uusina tuttavuuksina :)
    Dipsukka: Mieltä lämmittää ajatus siitä, että tuo kuva tyttösen huoneesta toi mukavia muistoja sinulle. Ei kestä kiittää! Ja ihan varppina postailen leikkimökkiä sitten eräänä kauniina päivänä..

    VastaaPoista
  12. Ihania pikkuisia yksityiskohtia teidän kodista. Voin vain kuvitella, kuinka ihanaa on asua tuollaisessa ympäristössä.

    Ja ihania kirppislöytöjä. Miksi minä en löydä ikinä kirppiksiltä mitään yhtä kivaa? Siellä ehkä pitäisi käydä "kytiksellä" paljon useammin.

    VastaaPoista
  13. Moi vaan!!! Ihania kuvia!!! Ja ihana tunnelma kuvissa..tosi kivat tuli Tildan verhoista ja hyvin sopii matto...mä oon paripäivää viettäny punkanpohjalla(ja vessassa)oksutauti..huomenna töihin...nähdään...

    VastaaPoista